SKŁADNIKI: białko kukurydziane, ryż, kukurydza, olej słonecznikowy, groszek, suszone ziemniaki, tapioka, otręby ryżowe, drożdże, białko ryżowe, białko pszeniczne, hydrolizowane warzywa (wegetariańskie), pulpa jabłkowa, węglan wapnia, jęczmień, olej z wodorostów, wodorosty, suszone warzywa (dynia, lucerna, marchew, śliwka, jagoda, pietruszka, szałwia, tymianek, lukrecja, wiciokrzew, spirulina, oregano, mięta, juka, cykoria (bogata w FOS)), chlorek potasu, chlorek sodu, fosforan jednowapniowy, ekstrakty roślinne (cytrusy, skórka winogron, zielona herbata, mniszek lekarski, aloes)
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: 25% białko surowe, 10% tłuszcze, 3% włókno surowe, 6% popiół surowy, 0,9% wapń, 0,8% fosfor
WITAMINY, PROWITAMINY, ELEMENTY ŚLADOWE I MINERAŁY na kg:
Witamina A 18000 UI
Witamina D3 1500 j.m
Witamina E 150 mg
Witamina B1 7,25 mg
Witamina B2 10 mg
Witamina B3 68,45 mg
Witamina B5 27,23 mg
Witamina B6 6,67 mg
Witamina B7 0,17 mg
Witamina B9 1,67 mg
Witamina B12 0,05 mg
L-treonina 500 mg
Monohydrochlorohydrat L-lizyny 500 mg
L-tryptofan 100 mg
DL-metionina 100 mg
Tauryna 450 mg
Żelazo (siarczan żelaza (II), jednowodny) 82,5 mg
Jod (jodek potasu) 3,85 mg
Miedź (pentahydrat siarczanu miedzi (II)) 11 mg
Mangan (tlenek manganu (II)) 8,25 mg
Cynk (tlenek cynku 132 mg; (hydrat chelatu aminokwasowego cynku 25 mg)
Selen (selenin sodu) 0,13 mg
DODATKI TECHNOLOGICZNE: tokoferole przeciwutleniające.
ENERGIA: 3580 kcal/kg